HOTEL INTERNET MARKETING

GOOGLE HOTEL ADS

Εκατομμύρια ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο αναζητούν καθημερινά ξενοδοχεία στο Google

Προβληθείτε στους ενδιαφερόμενους ταξιδιώτες
Οι διαφημίσεις ξενοδοχείων Google εμφανίζουν τη διαθεσιμότητα και τις τιμές του ξενοδοχείου σας στην Αναζήτηση Google, στους Χάρτες και στο Google Assistant.

Attract lookers and bookers

Δεσμεύστε τους πελάτες που επισκέπτονται φωτογραφίες και κριτικές ξενοδοχείων ή αναζητούν ξενοδοχεία στην πόλη σας. Συνδεθείτε με νέους και παλιούς πελάτες και στείλτε τους στον ιστότοπό σας για να κάνουν απευθείας κράτηση - ή να δώστε τους την δυνατότηα να κάνουν κράτηση στο Google.

Γεμίστε αποτελεσματικά τα δωμάτιά σας

Boutique hotel or hotel chain? Pay only when travelers select your room rate. You can set a risk-free commission rate or manage rates, room types, and availability you would like to share on Google.

Το Hotel Promotion Group συνεργάζεται στενά με τα ξενοδοχεία για να δημιουργήσει, στρατηγική και διαχείριση των διαφημίσεων ξενοδοχείων Google με προσιτό κόστος. Μία επιλογή που προσφέρει το Hotel Promotion Group είναι η επιλογή να πληρώσετε για τη διαφήμιση metasearch που βασίζεται σε προμήθεια, το οποίο επιτρέπει στα ξενοδοχεία να πληρώνουν μόνο όταν λαμβάνουν μια κράτηση.

Ως ξενοδόχος, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμμετέχετε στο Google Hotel Ads καθώς έχετε σύμμαχο την Google στον ανταγωνισμό με τα OTAs σε ένα τομέα που εξειδικεύονται και έχουν εδραιώσει το όνομα τους. Τα κύρια οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε είναι η μείωση στα ενδιάμεσα κόστη και το γεγονός ότι πλέον δεν είναι ανάγκη να εξαρτάστε από τα OTAs. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι ήδη συμμετέχετε στα Google Hotel Ads μέσω των OTAs καθώς χρηματοδοτείτε τις καμπάνιες τους. Δηλαδή τα OTAs δεν ξοδεύουν χρήματα προκειμένου να βρεθεί το δικό σας ξενοδοχείο στις metasearch μηχανές, εσείς πληρώνετε!
 - Hotel Promotion Group

Τα διαθέσιμα μοντέλα για να συμμετέχετε στο Google Hotel Ads Στο πρόγραμμα GHA, η Google προσφέρει τις εξής τρεις επιλογές χρήσης:

1. Το παραδοσιακό μοντέλο CPC (cost per click), όπου χρεώνεστε ένα ποσό κάθε φορά που ένας χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας.
2. Ένα υβριδικό μοντέλο μεταξύ CPC και CPA, το οποίο η Google ονομάζει “ROAS -return on ad spend-target”. Σε αυτό το μοντέλο τίθεται ένας “target commission”, δηλαδή ένας στόχος για το ποια θα είναι προμήθεια της Google (π.χ. 10 %) και με βάση αυτό το ποσό διαμορφώνεται το CPC προκειμένου να μην ξεπεράσει αυτή τη 10% προμήθεια όταν υπολογίζεται η επένδυση από το συνολικό εισόδημα.
3. Το τρίτο μοντέλο είναι το CPA (cost per acquisition), το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μοντέλο βασισμένο στις προμήθειες. Η Google ονομάζει αυτό το μοντέλο Google Hotel Ads Commission Program (GHACP).

 

Από τη στιγμή που μπορείτε να έχετε τα ίδια οικονομικά αποτελέσματα και με τα τρία μοντέλα, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή που έχει το μικρότερο κόστος για εσάς και το ξενοδοχείο σας. Έτσι, τα ξενοδοχεία με τη μεγαλύτερη μέση τιμή και τη μεγαλύτερη κατά μέσο όρο διαμονή είναι κατάλληλα για το μοντέλο CPC, διότι θα έχουν προμήθεια μικρότερη από 10%. Πρόκειται για ένα καλό μοντέλο για να ξεκινήσετε εάν είστε αρχάριοι. Για τα υπόλοιπα ξενοδοχεία, το ιδανικότερο μοντέλο είναι το καθαρό μοντέλο CPA καθώς μειώνει το ρίσκο, τη διαχείριση του προϋπολογισμού και πάνω από όλα δημιουργεί θετική ροή χρημάτων (πληρώνετε μόνο όταν πληρώσει ο πελάτης).

GOOGLE BRAND PROTECTION

Η πώληση δωματίων από την Booking.com χρησιμοποιώντας το Όνομα - Brand - του Ξενοδοχείου μας μέσα από έναν μη διαχειρίσιμο από εμάς λογαριασμό Google My Business σε συνδυασμό με ένα μη αποδοτικό - μη λειτουργικό website, οδηγούν αυτόματα την Booking.com και όλους τους O.T.A’s να είναι οι κύριοι μεταπωλητές των ξενοδοχείων μας.

Έτσι έχουν στα χέρια μας το πελατολόγιο μας, προτείνοντας του με e-mail καμπάνιες και προσφορές που τρέχουν ανά διαστήματα άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή μας με καλύτερες τιμές, ενώ συνεχίζουν τις 
e-mail καμπάνιες στους πελάτες μας που έκλεισαν σ’ εμάς μέσω της Booking.com και τα επόμενα χρόνια προτείνοντας τους σε κάθε αναζήτηση τους τα “φθηνότερα ξενοδοχεία” με τις “καλύτερες προσφορές”.

To Brand Protection σε συνδυασμό με το My Business προστατεύει το όνομα του ξενοδοχείου μας και οδηγεί τους πελάτες απευθείας στην ιστοσελίδα μας μειώνοντας τις προμήθειες των καναλιών ενώ συγχρόνως επεκτείνουμε το πελατολόγιο μας.
GOOGLE REMARKETING - Hotel Promotion Group

GOOGLE REMARKETING

Το Επαναληπτικό Μάρκετινγκ είναι ένας τρόπος να συνδεθείτε με τους χρήστες που έχουν αλληλεπιδράσει με τον ιστότοπό σας ή την εφαρμογή σας για κινητές συσκευές.

Σας επιτρέπει να τοποθετείτε με στρατηγικό τρόπο τις διαφημίσεις σας, ώστε να τις βλέπουν αυτά τα είδη κοινού, καθώς οι χρήστες περιηγούνται στο Google ή στους ιστοτόπους των συνεργατών του.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το επαναληπτικό μάρκετινγκ αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας ή υπενθυμίζει στα συγκεκριμένα είδη κοινού να πραγματοποιήσουν μια αγορά.
ΟΦΕΛΗ:
Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να αυξήσετε τη δραστηριότητα πωλήσεων, να προσελκύσετε εγγραφές ή να προωθήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, το επαναληπτικό μάρκετινγκ μπορεί να αποτελέσει στρατηγικό στοιχείο της διαφήμισής σας.  Ακολουθούν ορισμένα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση του επαναληπτικού μάρκετινγκ:

1. Άμεση προσέγγιση χρηστών/Στόχευση την πλέον κατάλληλη στιγμή: 
Μπορείτε να προβάλετε τις διαφημίσεις σας στους χρήστες που έχουν αλληλεπιδράσει με την επιχείρησή σας, όταν αυτοί πραγματοποιούν αναζήτηση κάπου αλλού και είναι πιθανότερο να προβούν σε μια αγορά. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τους πελάτες να σας βρουν, προβάλλοντας τις διαφημίσεις σας σε αυτούς, όταν αναζητούν ενεργά την επιχείρησή σας στην Αναζήτηση Google.

2. Στοχευμένη διαφήμιση:
Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες επαναληπτικού μάρκετινγκ, για να διαφημιστείτε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα επαναληπτικού μάρκετινγκ που στοχεύει τους χρήστες που προσέθεσαν κάτι στο καλάθι αγορών, αλλά δεν ολοκλήρωσαν μια συναλλαγή.  

3. Προσέγγιση μεγάλης κλίμακας: 
Μπορείτε να προσεγγίσετε τους χρήστες που περιλαμβάνονται στις λίστες επαναληπτικού μάρκετινγκ, σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν, καθώς περιηγούνται σε πάνω από δύο εκατομμύρια ιστοτόπους και εφαρμογές για κινητές συσκευές.

4. Αποτελεσματική τιμολόγηση: 
Με την αυτόματη υποβολή προσφορών, μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλής απόδοσης καμπάνιες επαναληπτικού μάρκετινγκ. Η υποβολή προσφορών σε πραγματικό χρόνο υπολογίζει τη βέλτιστη προσφορά για τον χρήστη που προβάλλει τη διαφήμισή σας, βοηθώντας σας να κερδίσετε στη δημοπρασία διαφήμισης με την καλύτερη δυνατή τιμή. Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για τη χρήση της δημοπρασίας του Google.

5. Εύκολη δημιουργία διαφημίσεων: 
Δημιουργήστε δωρεάν διαφημίσεις με κείμενο, διαφημίσεις με εικόνα και διαφημίσεις βίντεο, χρησιμοποιώντας τη Συλλογή Διαφημίσεων. Συνδυάστε μια καμπάνια δυναμικού επαναληπτικού μάρκετινγκ με τις διατάξεις της Συλλογής διαφημίσεων, για να κλιμακώσετε όμορφες διαφημίσεις σε όλα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

6. Στατιστικά στοιχεία καμπάνιας: 
Θα έχετε στη διάθεσή σας αναφορές για την απόδοση των καμπανιών σας, για τα σημεία όπου εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας, καθώς και για το ποσό που πληρώνετε.

GOOGLE ADWORDS
GOOGLE ANALYTICS
SEO - SEARCH ENGINE OPTIMIZATION
E-MAIL MARKETING
METASEARCH MARKETING
CONTENT MARKETING
SOCIAL MEDIA
MULTI CHANNEL MARKETING

Συνδέστε και προβάλετε το κατάλυμά σας μέσα από τις μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων METAsearch όπως: GOOGLE HOTEL ADS, TRIPADVISOR, TRIVAGO, SKYSCANNER κ.α.

Η WebHotelier αποτελεί Premium συνεργάτη των παρακάτω websites και σας παρέχει την δυνατότητα να συνδέσετε το Booking Engine σας στις σελίδες αυτές (εφόσον υπαρχει profile) και να αυξήσετε τις online κρατήσεις σας, αφού θα καταλήγουν στη ιστοσελίδα σας.

1. Google Hotel Ads (GHA): https://google.com/ads/hotels/
2. Trivago Direct Connect: http://trivago.com/hotelmanager/
3. Tripadvisor Instant Booking https://tripadvisor.com/InstantBooking
4. Skyscanner https://skyscanner.com/hotels

κ.α ακόμη τοπικά ανά περιοχή!