WEBHOTELIER BOOKING ENGINE

Το WebHotelier είναι ένα πλήρως παραμετροποιημένο booking engine on-line κρατήσεων για ξενοδοχεία.
hotelpromotiongroup

Χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα εργαλεία υποστήριξης που υπάρχουν, το σύστημα της WebHotelier είναι:

 1. Ευέλικτο
 2. Προσιτό
 3. Φιλικό προς τον χρήστη (hotel user)

Ταυτόχρονα, μετατρέπει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας σε πελάτη, μιας και το WebHotelier είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές για την εύκολη χρήση του κατά την διαδικασία της online κράτησης, καθώς απαιτούνται μόλις 3 απλά βήματα για να ολοκληρώσει ο πελάτης την κράτηση του:

 1. Αναζήτηση
 2. Επιλογή
 3. Πληρωμή / Κράτηση

Για την ενεργοποίηση του booking engine δημιουργείται ένα μοναδικό URL (link) για το ξενοδοχείο σας, το οποίο θα πρέπει στην συνέχεια να προστεθεί σε εμφανή σημεία στο website σας.

LEGOLAS PMS - Hotel Promotion Group

LEGOLAS PMS

Η Ιδανική λύση Ξενοδοχειακού Προγράμματος για Μικρά Καταλύματα.
Όσα ξενοδοχεία δεν διαθέτουν PMS (property management system) για την καταχώρηση των κρατήσεων, μπορούν να ενεργοποιήσουν το Reservations Calendar, Legolas, ιδανικό για μικρά & μεσαία ξενοδοχεία.
Εισάγοντας όλες τις κρατήσεις (online & offline) ενημερώνετε την διαθεσιμότητα ανά δωμάτιο και χειρίζεστε τις κρατήσεις σε πραγματικό χρόνο γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή την πραγματική (physical) διαθεσιμότητα.

WEBHOTELIER CHANNEL MANAGER ΑΠΟ ΤΗΝ PRIMAL RES

Το primalRES είναι ένα σύγχρονο channel manager που αυτοματοποιεί και βελτιστοποιεί τη διαδικασία διαχείρισης καναλιών επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν τις τιμές και τη διαθεσιμότητα από μια μοναδική πηγή σε πραγματικό χρόνο, καταργώντας τη ανάγκη για μη αυτόματες προσαρμογές ενώ ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες υπεράριθμων κρατήσεων.

Με το primalRES οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τιμές και διαθεσιμότητα για όλα τα κανάλια κράτησης από ένα κεντρικό σημείο, προκειμένου να επικεντρωθούν στη μεγιστοποίηση της συνολικής έκθεσης και των εσόδων τους. Το primalRES συνδέει καταλύματα με OTAs, GDS, Wholesalers, Vacation Rental Sites, Metasearch Sites ενώ μπορεί να ενσωματωθεί με τα συστήματα PMS, CRS και RMS του καταλύματος.

Με περισσότερες από 4000 επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν primalRES στην Ελλάδα και την Κύπρο, η εταιρεία είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία λύση διανομής στις δύο χώρες ενώ παράλληλα επεκτείνεται δυναμικά στην Ιταλία, τα Βαλκάνια και σε χώρες της Αφρικής και Ασίας.

Βασικά σημεία του primalRES: - Hotel Promotion Group

Βασικά σημεία του primalRES:

 • Ταχύτητα και ευκολία ενημέρωσης τιμών & διαθεσιμότητας. Όλες οι αλλαγές στις τιμές, περιορισμούς & διαθεσιμότητα επεξεργάζονται άμεσα και ενημερώνουν τα συνδεδεμένα κανάλια πώλησης μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Οι αυτοματοποιημένες λειτουργίες σας επιτρέπουν να είστε πιο παραγωγικοί και να εκτελείτε βασικές εργασίες με ευκολία.
 • Δυνατότητα παρακολούθησης της προόδου όλων των ενημερώσεων που αποστέλλονται στα συνδεδεμένα κανάλια.
 • Εύληπτο UI, το οποίο παρέχει επισκόπηση και πλήρη έλεγχο των συνδεδεμένων δωματίων & τιμών.
 • Αδιάκοπη λειτουργία του συστήματος με 24ώρη παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας του.
 • Άμεση και ποιοτική υποστήριξη από εξειδικευμένη ομάδα σε τεχνική αλλά και εμπορικά θέματα.
 • Συνεχής προσθήκη νέων συνδέσεων καναλιών, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να επωφεληθούν από μια συνεχώς αυξανόμενη διαδικτυακή παρουσία.
B2B TRAVEL AGENTS - Hotel Promotion Group
B2B TRAVEL AGENTS
Δώστε στους b2b συνεργάτες σας (πρακτορεία, wholesalers κα.) την δυνατότητα να κάνουν τις κρατήσεις τους online, κερδίζοντας χρόνο & χρήμα αφού πια δεν θα χρειάζεται να αποστέλλετε τις τιμές σας κάθε χρόνο, ούτε τις προσφορές σας, ούτε να απαντάτε σε δεκάδες αιτήματα την ημέρα για διαθεσιμότητα & τρόπους πληρωμής.
Ενεργοποιώντας * ΔΩΡΕΑΝ* την δυνατότητα σύνδεσης με travel agents, οι πράκτορες δημιουργούν ένα μοναδικό profile, και αφού τους δώσετε πρόσβαση στο σύστημα, οι συνεργάτες σας πλέον μπορούν να προχωρήσουν σε κράτηση online με ΝΕΤ τιμές.

Πάνω από 19.000 τουριστικά γραφεία και Wholesalers έχουν εγγραφεί σε αυτή την υπηρεσία, που προσφέρεται από την WebHotelier.
hotelpromotiongroup
 • Διαχωρίσετε τους Travel Agents σε Groups που θα φτιάξετε μέσα στο extranet
 • Ορίσετε διαφορετικές προμήθειες ανά Travel Agent ή ανά Travel Agent Group, αν το επιθυμείτε
 • Ορίσετε διαφορετική πολιτική πληρωμής / ακύρωσης για τις κρατήσεις των Travel Agents (πχ: μέσω εμβάσματος, χωρίς προκαταβολή κοκ)
 • Ανοίξετε και κλείσετε διαθεσιμότητα όπως εσείς θέλετε, χωρίς δέσμευση
hotelpromotiongroup
 • Δίνει τη δυνατότητα στον ξενοδόχο να συνεργαστεί με εκατοντάδες γραφεία και να προβάλει το ξενοδοχείο του χωρίς να χωρίς να χρειάζεται κάποιο καινούργιο back office και χωρίς συμβόλαια
 • Με τον παραπάνω τρόπο ο ξενοδόχος μπορεί πολύ εύκολα να μην χρειάζεται να απαντάει σε requests και να χάνει πολύτιμο χρόνο και από την άλλη ο πράκτορας θα έχει ΑΜΕΣΑ τιμές & διαθεσιμότητα, χωρίς να περιμένει.
 • Η συνεργασία με επαγγελματίες του τουρισμού θα δώσει προβολή στο ξενοδοχείο σας και θα είναι προς όφελός σας να έχετε πολλούς συνεργάτες.
PRICE EVERYWHERE METASEARCH
Hotel Promotion Group1
Hotel Promotion Group2
Hotel Promotion Group3
Συνδέστε και προβάλετε το κατάλυμά σας μέσα από τις μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων METAsearch όπως: GOOGLE HOTEL ADS,TRIPADVISOR, TRIVAGO, SKYSCANNER κ.α.

Η WebHotelier αποτελεί Premium συνεργάτη των παρακάτω websites και σας παρέχει την δυνατότητα να συνδέσετε το Booking Engine σας στις σελίδες αυτές (εφόσον υπαρχει profile) και να αυξήσετε τις online κρατήσεις σας, αφού θα καταλήγουν στη ιστοσελίδα σας.

 1. Google Hotel Ads (GHA): https://google.com/ads/hotels/
 2. Trivago Direct Connect: http://trivago.com/hotelmanager/
 3. Tripadvisor Instant Booking https://tripadvisor.com/InstantBooking
 4. Skyscanner https://skyscanner.com/hotels
 5. κ.α ακόμη τοπικά ανά περιοχή!
RATE SHOPPER - PARITY & PRICE CHECK
Περισσότερες πωλήσεις με την σωστή και έξυπνη καθοδήγηση των τιμών από το Rate Shopper.

Εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε καθημερινά έλεγχο αν οι τιμές είναι σωστές μεταξύ Website & OTAS (booking, expedia, agoda) για πλάνο 12 μηνών.
 - Hotel Promotion Group
Price Check: Γρήγορος τρόπος ελέγχου τιμών ανά source για όλα τα δωμάτια και τιμές στα OTAs & website

Competitors Check: Προσθήκη competitors (ανταγωνιστών) για τον έλεγχο ανάμεσα στο χαμηλότερο διαθέσιμο δωμάτιο ανά κανάλι ανά ημέρα και για διάστημα 12 μηνών.

Διατίθεται και Report καθώς και ιστορικά στοιχεία για τις αλλαγές των τιμών των ανταγωνιστών.

Το Competitors check διατίθεται με ετήσια χρέωση από 19,00 €/ μήνα. Αν επιθυμείτε προσφορά για το δικό σας κατάλυμα καλέστε μας ή στείλτε μας το αίτημά σας
DYNAMIC PRICING - Hotel Promotion Group
DYNAMIC PRICING
Δυναμική τιμολόγηση και δημιουργία ειδικών πακέτων & προσφορών (DYNAMIC PRICING).

Μπορείτε να δημιουργήσετε ό,τι πακέτο ή προσφορά έχετε ποτέ φανταστεί.
Χρησιμοποιώντας το dynamic pricing εργαλείο της WebHotelier δημιουργήστε «σενάρια» προσφορών όπως:

 • Last Minute Offer - Κράτηση τελευταίας στιγμής
 • Early Booking Discount - Κράτηση έγκαιρης κράτησης
 • Long Stay Bonus Discount - Έκπτωση για μακρά διαμονή ή δωρεάν νύχτες
 • Progressive Discounts - Προοδευτική έκπτωση ανάλογα την διάρκεια διαμονής
 • Honeymoon & Family Packages
 • Theme Packages (spa, excursions) κ.α
Δημιουργήστε διαφορετικές τιμές, πακέτα & προσφορές ανά εθνικότητα (MARKETS):
Το σύστημα της WebHotelier δίνει την δυνατότητα στο ξενοδοχείο να ορίσει τιμές, προσφορές και πακέτα τα οποία θα είναι διαφορετικά ανά αγορά (market). Αυτό επιτυγχάνεται από την πλευρά μας με απόλυτη ακρίβεια καθώς εντοπίζουμε το ip του πελάτη και από ποια χώρα είναι όταν κάνει αναζήτηση. Επομένως μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές τιμές ή περιόδους για πχ: την Ελληνική Αγορά και διαφορετικές τιμές για τους πελάτες από άλλες χώρες.


Δημιουργήστε ειδικούς τιμοκαταλόγους με ειδικό κωδικό πρόσβασης (BOOKING CODES):
Αν στο ξενοδοχείο διοργανώνετε συνέδρια, γάμους, groups κ.α, μπορείτε να διοχετεύετε όλες τις κρατήσεις μέσα από το website σας και το booking engine της WebHotelier. Δημιουργώντας έναν ειδικό κωδικό (private code) οι πελάτες που θα γνωρίζουν αυτόν τον κωδικό μπορούν να δουν τις ειδικές (private) τιμές που έχετε δημιουργήσει ειδικά για αυτούς.


Δημιουργήστε εκπτωτικά κουπόνια (VOUCHER CODES):
Δώστε στον πελάτη σας την δυνατότητα να κάνει κράτηση μέσω ειδικών εκπτωτικών κουπονιών. Εισάγοντας τα voucher code κατά την κράτηση, ο πελάτης θα δει σε πραγματικό χρόνο την τιμή της κράτησης του να αλλάζει, βάσει της έκπτωσης που έχετε ορίσει για το κουπόνι. Χρησιμοποιήστεστο στις διαφημίσεις σας, τα social media και γενικά στις προωθητικές ενέργειες online και μετρήστε την αποδοτικότητα της κάθε διαφήμισης.
DEMAND ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΖΗΤΗΣΗΣ
Καταγράφουμε την ζήτηση ανά ημέρα, έτσι όπως αυτή κυμαίνεται για το ξενοδοχείο, όταν ο πελάτης επισκεφθεί το booking engine σας.
Με την χρήση αυτού του εργαλείου, το ξενοδοχείο μπορεί να οργανώσει και να διαμορφώσει τις προσφορές και τις τιμές, αποφέροντας έτσι μέγιστο τζίρο (revenue).
MARKET WATCH
Service Coming Soon
PRICE WIDGET - Hotel Promotion Group
PRICE WIDGET
Εργαλείο σύγκρισης τιμών στο booking engine

Το widget αυτό, εμφανίζεται στο booking engine και συγκρίνει real time - όσο ο πελάτης αναζητά διαθεσιμότητα - τις δικές σας τιμές & τις τιμές των καναλιών σε έναν συνολικό πίνακα.

Στόχος είναι - εφόσον οι τιμές είναι ίδιες ή καλύτερες στο website σας - ο πελάτης να λάβει απόφαση πιο γρήγορα, αφού διαπιστώνει γρήγορα πως οι τιμές στο booking engine είναι το ίδιο ανταγωνιστικές με άλλες γνωστές σελίδες (πχ: expedia, booking κοκ).

Το αποτέλεσμα μιας τετοιας ενέργειας είναι να αυξάνονται οι απευθείας κρατήσεις σας, αφού ο πελάτης δεν χρειάζεται να ψάξει πια αλλού καθώς βρίσκει άμεσα την καλύτερη τιμή.

Η υπηρεσία διατίθεται με ετήσια χρέωση, όπως αναφέρεται στο αρχείο της προσφοράς μας.
FLEXIBLE DATES CALENDAR - Hotel Promotion Group
FLEXIBLE DATES CALENDAR
Πρόκειται για έναν χρήσιμο πίνακα (ημερολόγιο) με την βοήθεια του οποίου ο πελάτης μπορεί να δει σε μια οθόνη σε ποιες ημερομηνίες υπάρχει χαμηλότερη τιμή σε προσφορά.

Εφόσον ο πελάτης έχει ευελιξία στις ημερομηνίες του ταξιδιού, το εργαλείο αυτό διευκολύνει την αναζήτηση και οδηγεί πιο γρήγορα στην κράτηση.
SMART GUEST - MEMBERS - Hotel Promotion Group
SMART GUEST - MEMBERS
Η νέα μας υπηρεσία Loyalty Smart Guest - Members σας δίνει την δυνατότητα να προσφέρετε ειδικές τιμές σε πελάτες που θα κάνουν Register

με το email τους και γίνονται αυτομάτως μέλη, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν ειδικές τιμές που μόνο μέλη μπορούν να βλέπουν και να αγοράζουν.

Ταυτόχρονα, προσφέρεται και η δυνατότητα τα μέλη να συγκεντρώνουν πόντους για να λαμβάνουν ακόμα περισσότερα προνόμια και εκπτώσεις.

Λόγω της απεριόριστης παραμετροποίησης, το ξενοδοχείο μπορεί να εφαρμόσει όποιο μοντέλο Smart Guest επιθυμεί.
BOOKING & VOUCHER CODES
Δημιουργήστε ειδικούς τιμοκαταλόγους με ειδικό κωδικό πρόσβασης (BOOKING CODES):

Αν στο ξενοδοχείο διοργανώνετε συνέδρια, γάμους, groups κ.α, μπορείτε να διοχετεύετε όλες τις κρατήσεις μέσα από το website σας και το booking engine της WebHotelier.

Δημιουργώντας έναν ειδικό κωδικό (private code) οι πελάτες που θα γνωρίζουν αυτόν τον κωδικό μπορούν να δουν τις ειδικές (private) τιμές που έχετε δημιουργήσει ειδικά για αυτούς.

Δημιουργήστε εκπτωτικά κουπόνια (VOUCHER CODES):
Δώστε στον πελάτη σας την δυνατότητα να κάνει κράτηση μέσω ειδικών εκπτωτικών κουπονιών.

Εισάγοντας τα voucher code κατά την κράτηση, ο πελάτης θα δει σε πραγματικό χρόνο την τιμή της κράτησης του να αλλάζει, βάσει της έκπτωσης που έχετε ορίσει για το κουπόνι.

Χρησιμοποιήστεστο στις διαφημίσεις σας, τα social media και γενικά στις προωθητικές ενέργειες online και μετρήστε την αποδοτικότητα της κάθε διαφήμισης.
ALTERNATIVE PROPERTIES - Hotel Promotion Group
ALTERNATIVE PROPERTIES

Δυνατότητα προβολής άλλων ξενοδοχείων του ίδιου ομίλου στο Booking Engine

Αν έχετε πάνω από ένα ξενοδοχεία, μπορείτε να προτείνετε / προβάλετε τα ξενοδοχεία σας στο booking engine του ενός, όταν αυτό δεν είναι διαθέσιμο, ώστε να κάνει ο πελάτης κράτηση σε ένα από τα δικά σας ξενοδοχεία και να μην χαθεί η δυνατότητα κράτησης.

MULTI PROPERTY - Hotel Promotion Group
MULTI PROPERTY

Συγκεντρωτικό Booking Engine URL για ξενοδοχειακούς Ομίλους, Hotel Chains

Αν έχετε περισσότερα από ένα ξενοδοχεία, στον ίδιο ή άλλο προορισμό, μπορείτε να τα αναδείξετε όλα μαζί, μέσα από ένα κεντρικό booking engine, διευκολύνοντας έτσι την αναζήτηση και κράτηση του πελάτη.

Δείτε παράδειγμα εδώ:

https://hhotels.reserve-online.net/

CORPORATE - Hotel Promotion Group
CORPORATE
Συνδέστε το ακίνητό σας σε μια τεράστια βάση δεδομένων εταιρικών εταιρειών παγκοσμίως, επιτρέποντάς τους να κάνουν online κρατήσεις με διαπραγματεύσιμες τιμές μέσω του δικού σας ιστότοπου.
HOTEL WITH FLIGHT - Hotel Promotion Group
HOTEL WITH FLIGHT
Συνδυάζει την κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου προς τον προορισμό του ξενοδοχείου σας μαζί με κράτηση δωματίου!

Οι επισκέπτες του website του κάθε ξενοδοχείου, αποκτούν πλέον την δυνατότητα να κάνουν κράτηση διαμονής & πτήσης σε λίγα μόλις βήματα!

Η νέα αυτή υπηρεσία εξασφαλίζει στους πελάτες των ξενοδοχείων, την δυνατότητα κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές όλων των αεροπορικών εταιριών ακόμα και μέσω Low Cost Carriers όπως RyanAir, EasyJet κτλ.
MAKE ME AN OFFER - Hotel Promotion Group
MAKE ME AN OFFER
Κάντε τα δωμάτιά σας διαθέσιμα ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες ή περιοριστικές περιστάσεις διαθεσιμότητας.

Αναδείξτε τα δωμάτιά σας διαδικτυακά στα αποτελέσματα της μηχανής κρατήσεων και επιτρέψτε στους επισκέπτες να ζητήσουν μια προσαρμοσμένη προσφορά!
RATE BIDDER
Ορίστε τη χαμηλότερη τιμή στο extranet και δώστε στους επισκέπτες σας την δυνατότητα να υποβάλουν προσφορά για την τιμή στο διαδίκτυο!
UPSTAY - Hotel Promotion Group
UPSTAY
Το UpStay ξεκλειδώνει τα αναξιοποίητα έσοδα του ξενοδοχείου και βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών παρέχοντας μια, πλήρως αυτοματοποιημένη και εξατομικευμένη λύση που βασίζεται σε δεδομένα, που συνδέεται άψογα με τα συστήματα των ξενοδοχείων.

Η ενότητα Bid-For-Upgrade οδηγεί τους επισκέπτες να υποβάλλουν προσφορές στο διαδίκτυο για αναβάθμιση δωματίου πριν από την άφιξή τους και αναβαθμίζουν αυτόματα τις προσφορές που κερδίζουν για να ταιριάζουν με το απούλητο απόθεμα του ξενοδοχείου λίγο πριν από το check-in.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πρόσθετα δευτερεύοντα έσοδα σε premium δωμάτια που διαφορετικά θα παρέμεναν εκτός πωλήσεων. Σε αντίθεση με άλλες λύσεις, το UpStay δεν απαιτεί από το ξενοδοχείο να εγκαταστήσει, να συντηρήσει ή να του δώσει άλλη προσοχή, που σημαίνει μηδενικό γενικό κόστος για το ξενοδοχείο.
QUOTELIER - Hotel Promotion Group
QUOTELIER
Καθημερινά οι πελάτες επικοινωνούν με το ξενοδοχείο σας μέσω email ή τηλεφώνου για να ζητήσουν μια οικονομική προσφορά. Το Quotelier είναι μια online εφαρμογή που σας επιτρέπει:
 • Να ετοιμάσετε μια προσωποποιημένη προσφορά μέσα σε λίγα λεπτά
 • Να παρουσιάσετε το ξενοδοχείο και τα δωμάτια σας επαγγελματικά
 • Να αυτοματοποιήσετε όλα τα emails προς τους πελάτες σας
 • Να κάνετε follow-up και να κρατάτε αρχείο όλων των requests
 • Να αναλύετε την ζήτηση με βάση την περίοδο, την χώρα και την κατηγορία του πελάτη
SCHEDULED EMAILS - Hotel Promotion Group
SCHEDULED EMAILS

Αυτοματοποιημένα μηνύματα μετά την κράτηση

Στείλτε προσωποποιημένα emails στους πελάτες σας που μόλις έκαναν κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα σας και το επίσημo booking engine.

Δώστε στους πελάτες σας την δυνατότητα να ενημερωθούν πχ: για τον καιρό στην περιοχή σας, επιπλέον υπηρεσίες του ξενοδοχείου ή πληροφορίες για την κράτησή τους.

Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας μετά την αναχώρηση - μέσω των αυτοματοποιημένων emails της WebHotelier - και ζητήστε τους να γράψουν την κριτική τους, να σας ακολουθήσουν στα social media κοκ… και όλα αυτά μέσα από το WebHotelier.

PAYMENTS ASSISTANT MANAGER
Τέλος στη χειροκίνητη πληκτρολόγηση των καρτών σε POS, από το νέο εργαλείο PAM (Payment Assistant Manager) της WebHotelier
Δεν είναι λίγες οι φορές που μια ηλεκτρονική υπηρεσία απαιτεί και μια κλασική χειροκίνητη διαδικασία για να ολοκληρωθεί, κάτι που σε κάνει να αναλογιστείς πώς και γιατί δεν έχει προβλεφθεί ένας σύγχρονος τρόπος για όλα τα στάδιά της. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το θέμα της διαχείρισης των online κρατήσεων στα ξενοδοχεία. Ενώ, λοιπόν, ο ταξιδιώτης έχει ήδη καταχωρήσει ηλεκτρονικά την κάρτα του κατά τη διαδικασία της κράτησης, ο ξενοδόχος πρέπει να την εκτυπώσει τα στοιχεία και να τα πληκτρολογήσει χειροκίνητα στο POS του καταλύματος. Αυτό, αυξάνει σημαντικά το operational cost, αλλά και εκθέτει το ξενοδοχείο σε πιθανούς κινδύνους.

Για το λόγο αυτό, το νέο εργαλείο της WebHotelier, PAM (Payment Assistant Manager), αποτελεί όντως μια επαναστατική λύση, αφού βάζει τέλος σε αυτή την διαδικασία και διευκολύνει ουσιαστικά την καθημερινότητα των ξενοδόχων.
Το είναι όμως ακριβώς το PAM και πώς λειτουργεί; - Hotel Promotion Group
Το είναι όμως ακριβώς το PAM και πώς λειτουργεί;
 1. Το PAM είναι η νέα λύση της WebHotelier που επιτρέπει πλέον στον ξενοδόχο να κάνει άμεσα την χρέωση της κάρτας του πελάτη μέσα από το σύστημα της WebHotelier, χωρίς χειροκίνητη πληκτρολόγηση των στοιχείων στο POS.
 2. Η διαδικασία ενεργοποίησης είναι εξαιρετικά απλή, αφού ο ξενοδόχος χρειάζεται απλά να ανοίξει έναν Merchant Λογαριασμό στην τράπεζά του ή να έχει account σε ένα από τα συμβεβλημένα Payment Gateways.
 3. Το προσωπικό μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα μέσα από το περιβάλλον της WebHotelier, ενώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιλέξει τον κλασικό χειροκίνητο τρόπο χρέωσης ή και να κάνει τμηματικές πληρωμές.
Ποιο πρόβλημα λύνει;
Η συνήθης διαδικασία, είναι ότι μετά την ολοκλήρωση μιας ηλεκτρονικής κράτησης, ανεξάρτητα αν αυτή έχει γίνει μέσω του booking engine του ξενοδοχείου είτε μέσω OTA, ο ξενοδόχος εκτυπώνει τα στοιχεία της κράτησης και τα στοιχεία συναλλαγής, έτσι ώστε να ολοκληρώσει την χρέωση μέσω της χειροκίνητης πληκτρολόγησης των στοιχείων στο POS. Η διαδικασία αυτή, εκτός από το γεγονός ότι είναι χρονοβόρα και ενισχύει την πιθανότητα λάθους, αυξάνει και τον κίνδυνο απέναντι στους αυστηρούς, πλέον, κανόνες του GDPR, αφού σημαντικά προσωπικά δεδομένα των πελατών ενδέχεται να βρεθούν εκτεθειμένα.

Το PAM δίνει τη λύση σε όλη αυτή την διαδικασία, αφού πλέον η χρέωση γίνεται μέσα από το σύστημα της WebHotelier, μειώνοντας σημαντικά τους χρόνους αλλά και διαφυλάσσοντας τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη.
Hotel Promotion Group4
Hotel Promotion Group5
Hotel Promotion Group6
Hotel Promotion Group7
Hotel Promotion Group8
Hotel Promotion Group9
Hotel Promotion Group10
Hotel Promotion Group11
Highlights - Hotel Promotion Group
Highlights
 1. Αφορά όλες τις ηλεκτρονικές κρατήσεις είτε πρόκειται για direct, είτε μέσω OTAs & Travel Agencies, ενώ έχει εφαρμογή και σε pre-authorization forms.
 2. Εξάγει εύκολα reports, δίνοντας εικόνα τόσο για το σύνολο των χρεώσεων όσο και για το αναμενόμενο cash flow, σύμφωνα με τις κρατήσεις της δεδομένης στιγμής.
 3. Έχει σταθερό ετήσιο κόστος (και όχι αναλογικό), έτσι ώστε να μπορεί να προϋπολογιστεί και να αξιολογηθεί επαρκώς.

ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΡΕΩΣΕΩΝ
HANDSHAKE PAYMENT LINKS - Hotel Promotion Group
HANDSHAKE PAYMENT LINKS
Στείλτε συνδέσμους πληρωμής μέσω email ή sms και πληρώστε άμεσα και με ασφάλεια.
Συλλέξτε τις καταθέσεις και τις προπληρωμές σας μέσω ασφαλών συνδέσμων για να εγγυηθείτε τις κρατήσεις σας εκτός σύνδεσης, διαδικτύου και OTA.
Μείνετε GDPR-compliant και απαλλαγμένοι από παραβιάσεις ασφαλείας. Τέλος στις πιστωτικές κάρτες επισκεπτών που εκτίθενται στο email σας ή γραφείο σας.
Αποδεχτείτε πληρωμές με ασφάλεια 3D και εξαλείψτε τον κίνδυνο διαφωνιών και απάτης.
Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να αποδεχτούν ρητά τους όρους πληρωμής και την πολιτική ακύρωσης.
Χρεώστε επιπλέον καταθέσεις ή χρεώσεις ακύρωσης με πληρωμές με ένα κλικ.
Χρεώστε πιστωτικές κάρτες χρησιμοποιώντας την υπηρεσία e-POS της τράπεζάς σας και επωφεληθείτε από τις τρέχουσες χρεώσεις επεξεργασίας καρτών.
Hotel Promotion Group12
Hotel Promotion Group13
INTELLIGENCE STATISTICS
Πλήρης πίνακες Στατιστικών της απόδοσης του Ξενοδοχείου σας, της απόδοσης της Μηχανής αλλά και όλης της περιοχής και πολλά ακόμη στην διάθεση σας!